Als werknemer kunt u bij Erwin van Os – Advocatuur terecht met vragen als:

  • Wat zijn de gevolgen als ik deze arbeidsovereenkomst onderteken?
  • Mijn werkgever verwijt mij onterecht dat ik niet goed functioneer: wat is mijn rechtspositie?
  • Mijn werkgever wil van me af: wat moet ik doen?
  • Ik word door mijn werkgever verantwoordelijk gehouden voor ontstane schade: kan dat zomaar?

Met dergelijke vragen over uw rechtspositie als werknemer kunt u bij Erwin prima terecht. Ook dus als uw werkgever afscheid van u wilt nemen of als u een concept arbeidsovereenkomst wilt laten nakijken. Voor vrijwel iedere arbeidsrechtelijke kwestie kunt u bij Erwin terecht.

Ervaren bemiddelaar
Erwin beschikt over de noodzakelijke ervaring en kennis om uw belangen goed te behartigen. Ook om een andere reden is het vaak verstandig een kwestie uit te besteden. Doorgaans bent u zelf te veel (emotioneel) betrokken bij de kwestie. Het is dan prettig een vertegenwoordiger te hebben, die zakelijk en met enige afstand uw kwestie beoordeelt, en u bij staat. Dat geldt ook voor het voeren van onderhandelingen met de werkgever, dat veel voorkomt. Erwin treedt voor u op, maar vooral ook mét u. U moet zich in de te voeren strategie kunnen vinden, zich daar goed bij voelen. Erwin staat dan ook echt voor een persoonlijke aanpak.

Het is daarbij zinvol niet te lang te wachten alvorens u contact opneemt. Snel een deskundige raadplegen kan enorme kosten besparen. Meteen de juiste weg inslaan is essentieel. Het is van belang dat de eerste brief of het eerste processtuk “staat als een huis”: dit is de basis voor het neerzetten van uw juridische positie. Daarvan heeft u de rest van de kwestie profijt.

De rechtsbijstandkosten
Erwin streeft er naar u voor aanvang van de werkzaamheden zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de kosten. Tegelijkertijd zult u horen hoe de kosten (deels) bij de werkgever kunnen worden neergelegd. Veruit de meeste arbeidszaken worden uiteindelijk in onderling overleg geregeld (“geschikt”). Erwin probeert meestal de kosten van juridische bijstand (deels) door de werkgever te laten betalen. Dit is dan een van de punten van onderhandeling.

Bel direct: 0343-591 666

Actueel

  • Onlangs heeft het Financieele Dagblad (FD) mijn visie gevraagd in verband met de recente ontwikkelingen rondom Europarcs. Directe aanleiding was de uitspraak van de rechtbank Amsterdam van 12 juni jl., welke uitspraak op 19 augustus jl. is gepubliceerd op rechtspraak.nl. Als ervaringsdeskundige op het gebied van recreatiewoningen heb ik mijn bijdrage geleverd aan het door […]

  • Over het handhavingsmoratorium heeft gister een “rondetafelgesprek” plaatsgevonden tussen de Belastingdienst, enkele leden van de Tweede Kamer en belangenorganisaties van zelfstandigen. Vandaag is de Tweede Kamer door het kabinet op de hoogte gebracht over hoe het kabinet naar de zzp-problematiek kijkt. De bedoeling is dat de Kamer en het kabinet hierover op korte termijn debatteren. […]